Nyheder Håndbold

Nyheder Skensved IF Håndbold

11/2/2020 af Tony Winther

Så er det tid til den årlige general forsamling i Skensved Håndbold

25/9-19 af Tony Winther

2019/2020 sæsonen er så småt ved at starte med de første kampe allerede i starten af oktober. Vi har tilmeldt 4 hold til denne sæsons turnering, 2 dame senior og 2 herre senior.
Men vi vil stadig gerne have flere håndbold kammerater, så hvis du kender en som kunne have lyst til at prøve det ud, så kontakt en træner og vi aftaler at du kommer ned en tirsdag og prøver det ad.
Man behøver ikke at have spillet håndbold før da vi jo spiller for at have det sjovt, samtidig med vi selvfølgelig gerne vil vinde kampe. Men det sociale er klar vores varemærke og der skal være plads til alle.

11/9-19 af Tony Winther

Vi havde STG/Vallø på besøg til trænings kamp den 10/9 hvor både damerne og herrerne spillede træningskampe, og det ser lovende ud hvis man skal tage noget med fra det i forhold til sæsonen som starter lige rundt om hjørnet.
Både herrer og damer havde nogle gode kampe, med en masse gejst hvor der blev arbejdet sammen og der blev holdt højt humør og en masse god kamp træning blev det også til. En stor tak til STG/Vallø også for at ville komme og spille med os da det jo også er vigtigt at lave relationer klubber imellem, og det er jo nærmest blevet en tradition at vi spiller træningskampe mod hinanden og det synes jeg personligt vi skal blive ved med, og styrke vores klubbers relationer så vi kan komme stærkere ind i sæsonerne med kampe i benene

27/8-19 af Tony Winther

Skensved Håndbold var en weekendtur i Hillerød til Selskov cup med en masse andre håndbold klubber hvor vi skulle spille en masse kampe af 14 minutter og derefter var der en stor fest for os alle sammen om lørdagen. Det var en stor succes, vi stillede med 1 herre hold 1 mix hold og 1 dame hold, og vi klarede det alle sammen godt, dog uden at hive trofæet med hjem, men vi fik bygget en masse sociale relationer og havde det rigtigt sjovt. Det er helt sikkert et arrangement som bliver gentaget til næste år