Velkommen til Håndbold Afdelingen.

Skensved Håndbold er en aktiv senior klub, da vi har 2 herre senior hold, samt 2 dame senior hold. Dame og herreholdet har begge spillet i serie 2.

Vi er en klub, hvor det sociale er i rigtig høj fokus, og vi har det hyggeligt sammen. Træningen foregår om tirsdagen og vi spiller som regel kun kampe om søndagen efter et fastlagt program.

Sæsonen vil starte igen tirsdag den 11. august 2020, og slutter sikkert sidst i marts eller starten af april 2021, afhængig af kampprogrammet.

Vi har masser af kampgejst, så i kampene giver vi den bare gas. Men tempoet er ikke højere end alle kan være med, så er du frisk og har mod på at spille håndbold, så læg vejen for Skensved Hallen. Det vil glæde os meget, at hilse på nye spillere.

Al træning foregår i Skensved hallen, så vær frisk og motionsparat og kom ned og hils på os og vær med til at spille håndbold.

Træningstider:

Dame- og old-girlsholdet træner fra kl. 18.45-20.15
Herreholdet træner fra kl. 20.15-21.45

– Læs mere om priser i menuen øverst til venstre – og læs sidste nyt fra afdelingerne i “Nyheder” eller følg os på Facebook ved at trykke her: https://www.facebook.com/skensvedhaandbold/

Hilsen
Håndbold Afdelingen

Bestyrelsen

Dennis Langøe
Kontaktperson
Tlf.:
Mail: dl@malerteam.dk