Velkommen til Badminton Afdelingen, sæson 2020/2021.

Skensved badminton er en lille hyggelig forening der spiller i Skensved Hallen. Vi har baneudlejning, senior fællestræning og ungdomstræning. Vi har medlemmer fra 7 år og til langt over 65 år. Vi er ca. 25 seniorer og 5-10 ungdomsspillere, og vi har træningstider i hallen onsdag og torsdag.

I seniorafdelingen afholder vi juleafslutning, hvor vi spiller lidt sjov badminton i hallen og derefter hygger i cafeteriaet med en let anretning. Vi afholder også klubmesterskab sidst på sæsonen efterfulgt af afslutningsfest om aftenen, hvor de fleste priser bliver uddelt, og hvor vi har stort lotteri. Dato følger. Generalforsamling afholdes enten i februar eller marts, dato følger. Mere info kommer på opslagstavlen i hallen, når de forskellige arrangementer nærmer sig.

Baneudlejning:

Onsdag kl. 19–20 har vi 6 baner, start 12. august 2020.

Fællestræning, torsdage:

Er for alle, uanset om du har nogen at spille med eller ej. Vi mødes kl. 19, og så ser vi hvem der er kommet og deler kampe derefter. Når der er spillet et stykke tid, byttes holdene. Vi har åbnet fællestræningen, så ”baneudlejningsspillere” kan deltage heri uden merpris, dvs. at hvis du én gang har betalt kontingent, så må du også deltage i ”fællestræningen”. Start 13. august 2020, men regn først med at der rigtigt kommer gang i den i løbet af september.

Igen i denne sæson har bordtennisafdelingen ønsket at spille i hallen, så derfor deler vi hallen fra kl. 19.00 til 21.00, dvs. vi kun har 3 baner til rådighed.

Ungdomstræning:

7–17 år, torsdage kl. 17.00–18.55. Opstart er enten i slutningen af august eller starten af september.

Træner er Ulrich Sonne. Vi har hallen fra kl. 17.00 og vil forsøge at starte træningen for alle årgange kl. 17.00 og så ser vi hvor længe de har kræfter. Der vil  indgå slagtræning, spilforståelse, regelforståelse osv. De unge vil også modtage tilbud om stævner, som klubben betaler. Der vil komme mere info på vores Facebook side og ved opslag i skolen og hallen.

Kontingent

Dit kontingent bedes indsat på klubbens konto i Nordea, reg.nr. 2366,
kontonr. 6070 063 657 senest 15. oktober 2020.

Husk at skrive dit navn eller medlemsnummer i betalingsinformationen,
så jeg kan registrere dig.

Priserne finder du under “Kontingent Badminton”.

OBS! Har du fået ny e-mailadresse, nyt telefonnummer eller er flyttet, så husk at sende disse informationer til mig, tak.

Mvh.
Cindy Toft/kasserer

HUSK du også kan betale fjerbolde på samme konto.

Et rør fjerbolde koster 160 kr. Husk at skrive dit navn og fjerbolde.

Hilsen
Badminton Afdelingen

Bestyrelsen

Peter Nielsen
Formand
Tlf.:
peter.peternielsen@outlook.dk