Sponsorer – Skensved IF Fodbold.

I Fodboldafdelingen har vi en række sponsorer. Se vores Guldsponsor, Sølvsponsor og Bronzesponsor herunder.

Guldsponsor

Sight Vision ApS
Selskabet blev stiftet i 2001 og er et optisk team, der er specialiseret i synsrehabilitering.
On Sight Vision leverer produkter indenfor den optiske sektor med henblik på optiske special løsninger med avanceret optik. Deres vision er at forbedre livskvaliteten for personer med synshandicap.

Deres samarbejdspartnere er optikere, øjenlæger, synskonsulenter og andre medarbejdere i behandlingssystemet.

Læs mere: https://www.onsightvision.dk

Sølvsponsor

DK Elektric ApS
Med sammenlagt 40 års erfaring i elektrikerfaget ved de, hvad der skal til for at drive et succesfuldt elektrikerfirma. I et konkurrencepræget marked er det ikke nok at være fagligt dygtig – relationen og kommunikation med kunden er dét, der giver de bedste resultater i længden. Det er en filosofi, der præger alt DK Elektrics arbejde.

Læs mere: https://dkelektric.dk/

Bronzesponsor

Fri BikeShop Køge
Cykler man en tur i Køge, kommer man sikkert forbi Fri BikeShop. Her har personalet over 30 års erfaring, og kan hjælpe med alt fra en racer, der kan køre Sjælland Rundt til børnecykler.

Som en del af Fri BikeShops koncept, tilbyder de Fri Bikesmart, Fri Livstidsservice, en landsdækkende bytteordning og naturligvis et bredt udvalg i cykler og tilbehør.

Skulle du få brug for hjælp af en af deres kompetente mekanikere, stiller de en lånecykel til rådighed, så du kan komme hurtigt videre.

De tilbyder desuden, mulighed for at teste cyklen inden du køber.

Læs mere: https://www.fribikeshop.dk/butikker/koege