Seniorer

Skensved IF Bordtennisafdeling havde tre hold med i ØBTUs holdturnering 2016/2017: ét hold i østdanmarksserien, ét hold i serie 2 og ét hold i serie 3.

Holdet i Østdanmarksserien fik en slutplacering som nr. 9 ud af ti hold og spiller måske i serie 1 i næste sæson. Spillerne på Skensveds hold har været: Ronnie Teining, Anders Jensen, Jacob Kofoed, Brian Ganzhorn og Erling Nielsen.

Holdet i serie 2 fik en slutplacering som nr. 7 ud af ti hold og spiller også i næste sæson i serie 2. Spillerne på Skensveds hold har været: Jørn Mogensen, Dennis Oreskov, Danny Larsen, Jess Riis Jensen, Gunde Jensen, Roald Ganzhorn og Jimmy Petursson.

Holdet i serie 3 fik en slutplacering som nr. 6 ud af otte hold og spiller også i næste sæson i serie 3. Holdene i denne række var jævnbyrdige og trods det, at Skensved sluttede på en 6. plads, var det Skensved, der i sidste runde afgjorde oprykningen, idet Trelleborg 1, der med en sejr over Skensved ville blive vinder af rækken og rykke op, blev besejret 6-4 af Skensved. Holdkaptajn Thomas Ensbye blev nr. 10 på rækkens Top 10 liste; og den eneste Skensvedspiller i denne sæson, der nåede en Top 10 slutplacering. Spillerne på Skensveds hold har været: Udover Thomas Ensbye, Michael Ringner, Martin Hermansen, Lars Ø Hansen og i nogle kampe Jimmy Petursson og Harry Laursen.

Serie 3-holdet, der i sæson 2016/2017 ´s sidste kamp ”sensationelt” med en 6-4 sejr fratog Trelleborg 1 oprykningen. Fra venstre Thomas Ensbye, Michael Ringner, Lars Ø Hansen og Martin Hermansen.