Ved de individuelle Østdanmarksmesterskaber i bordtennis for veteraner i Tåstrup Idrætshaller den 14. og 15. januar deltog Skensved IF med 6 spillere: Brian Ganzhorn og Jacob Kofoed i veteran 40 A, Roald Ganzhorn i veteran 60 B, Erling Nielsen i veteran 70 A, Gunde Jensen i veteran 70 B og Harry Laursen i veteran 70 C. Bedst gik det i veteran 70A rækken; i single vandt Erling Nielsen guld efter en 3-2 finalesejr over Niels Poulsen, Virum Sorgenfri BTK; en meget velspillet og spændende finale mellem to tidligere landsholdsspillere. I veteran 70 B rækken blev det til to sølvmedaljer; I single vandt Gunde Jensen sølv efter et 2-3 finalenederlag til Jørn Hansen, Hillerød. I double vandt Harry Laursen og Gunde Jensen sølv efter et 1-3 finalenederlag til Roald Thiim og Edward Morgan, Helsingør. Derudover blev det til to bronzemedaljer; i veteran 70 C single ved Harry Laursen og i veteran 60 double ved Roald Ganzhorn, der spillede sammen med Helge Larsen, Jægerspris.  I konkurrencen om ØBTUs klubpokal til den mest vindende klub blev Skensved placeret som nr. 7 af 37 klubber.

Erling Nielsen, Skensved (til venstre) blev østdansk mester i veteran 70 A single efter finalesejr over Niels Poulsen, Virum Sorgenfri BTK. På billedet, der er fra de samme mesterskaber, spiller Erling Nielsen veteran 50 A double sammen med Peter Sonne, Slagelse (til højre)

Fra præmieoverrækkelsen i veteran 70 A single. Fra venstre Niels Poulsen, Virum (sølv), Erling Nielsen, Skensved (guld), Finn Nielsen, Slagelse (bronze) og Gunnar Storm, Esrum (bronze)
Fra præmieoverrækkelsen i veteran 70 B single. Fra venstre Gunde Jensen, Skensved (sølv), Jørn Hansen, Hillerød (guld) og Per Skaarup, TIK Tåstrup (bronze)