Fra Copenhagen Veterans Open i Amager BTKs lokaler i Løjtegårdshallen i weekenden 8.-9.-10. september har Brian Ganzhorn rapporteret:

Skensved IF deltog denne gang med hele fem spillere, Erling Nielsen, Christer Bertilsson, Roald Ganzhorn, Dennis Oreskov og Brian Ganzhorn. Her kommer lidt udvalgte resultater:

Erling gjorde rent bord i 70+ rækken ved at vinde både single (finalesejr 3-1 over Sandmark, Sverige), double 70+ med sin faste makker Finn Nielsen, Slagelse samt den mest prestigefyldte række, nemlig mix sammen med Kari Solveig Gjengedal, Norge, stærkt gået!

I landshold/klubhold (team competition) gik Roald og Christer videre fra puljen, men taber første cupkamp derefter. Dennis og Brian var tæt på at gå videre fra deres pulje, men marginaler og en skade til Dennis (udover ryggen som ikke havde det alt for godt) allerede i første kamp (han prøvede at flytte et helt bord ved at sparke til det i forsøget på at redde en kort bold, så det så ud som om han havde limet en bordtennisbold fast på venstre ankel) gjorde, at han ikke kunne serve sin berømte økseserv… Men stor cadeau til Dennis, som holdt sig på benene (eller resterne af dem) hele weekenden. Kun to nederlag i fem doubler i holdturneringen, og selvfølgelig spillede vi Consolation, som vi altid gør og det endte (for Gud ved hvilken gang) selvfølgelig med sejr! Semifinalen mod det frygtindgydende tyske hold (og gode venner) Christian Klas og Tobias Haase (Dr. Hartmut Kuhn) blev vundet 3-2 efter en spændende dyst, Brian vinder 3-2 (efter 2-0) over Christian, Dennis taber 3-1 til Hartmut, doublen tabes 2-3, 1-2 før de sidste to kampe, Brian vinder 3-2 over Hartmut (13-11 i femte!) og Dennis slår Christian til samlet sejr 3-2, spændende. Finalen mod Jan og Terje, begge fra Norge blev en gentagelse fra puljen med sejr til Skensved-parret på 3-1, Dennis slår Jan i første kamp, Brian taber til Terje (vandt over ham i første holdkamp), så der var lidt spænding på inden doublen, som vi dog vinder til føring 2-1, Brian slår Jan 3-0 i første kamp efter doublen og dermed sejr 3-1, The Consolation Kings Of Copenhagen Veterans Open has struck again! Ingen over, ingen under os! Title well deserved!

I singleturneringen 40+/50+ gik Brian videre fra puljen med yderste marginal, taber klart 3-0 til Lasse Kessler, Tølløse i en uskøn kamp, slår derefter Per Kammer 3-0 i den næste og skal i sidste kamp møde Hartmut, Tyskland, det blev noget af en gyser, alle fem sæt i kampen blev vundet med to bolde, var således nede med tre matchbolde i femte, 7-10, kommer tilbage og fører 11-10, bagud igen 11-12 hvor stævnets nok bedste bold bliver spillet, Hartmut har hele syv høje bolde med forhåndssmash mod mit ballonforsvar, den næstsidste rammer rent på kanten af mit bat og kommer på forunderlig vis over nettet, men helt uden fart eller skru, Hartmut får ikke fart nok i det næste smash som returneres med en rundskæv (under bordet, han så det ikke) og så brænder han den sidste, jeg napper derefter sættet med 14-12 og går videre i stedet for Hartmut. Kvartfinale søndag morgen (efter en helt fantastisk fest) mod Michael Rigmond (så godt du sneg dig hjem langs husmuren allerede 21.30, wtf?), desværre for kampen blev den spillet ved indgangsdøren til hallen hvor døren gik op og i hele tiden til stor irritation, er helt væk de første to sæt men kommer alligevel tilbage og vinder de næste to sæt trods nede med flere matchbolde i fjerde (8-10), hiver med nød og næppe sættet med 16-14, i femte, ryger der lige en 7-4 føring over bord, øv øv øv, skidt, det var en af de dage hvor jeg havde chancen… Fortjent sejr til Michael som holdt hovedet koldt til sidst.

I double 60+ spillede Christer sammen med Steen Erik Nielsen, Frederiksværk (de to spillede også sammen til EM2017 for veteraner i Helsingborg) og parret nåede helt frem til finalen som dog blev tabt, men flot gået at vinde sølv i en stærkt besat turnering!

Har gemt det bedste til sidst: I mixdouble 40+/50+ spillede Brian sammen med Pia Toelhøj, Hillerød og det så ikke alt for godt ud efter første kamp i puljen, som blev tabt med 3-1 til stærkt spillende Jette Vieg/Preben Larsen. Det betød at den næste kamp mod Karina Lundorff, Amager og Michael, Sverige skulle vindes (og helst med 3-0, kun tre hold i puljen), da Karina og Michael havde vundet 3-1 over Preben og Jette. Vi lægger så lige hårdt ud med at tabe første sæt og så så det for alvor sort ud. Vi vinder dog de næste tre og dermed sejr 3-1, men da alle hold har vundet indbyrdes 3-1 mod hinanden, skal der tælles bolde, woops, ikke godt… Pia og Jette går til dommerbordet og kommer så hen til mig med dystre miner og siger følgende: Du er en dyr herre, én bold, én bold! Hov hov, havde lige baldret syv vidunderslag ind i træk til føring 10-2 i fjerde sæt i sidste kamp, men brændt de fire næste, de griner så begge og siger at vi var én bold fra at blive 1´er i puljen og meget få fra at ryge ud, pyha… Jeg synes ikke det var sjovt…

Kvartfinale mod Sonnie Vingaard, Holland DK og Lars Sørensen, Tølløse (bagmesteren): Taber første sæt men vinder andet – og tredje (11-0 æg!), taber fjerde, men kører den sikkert hjem i femte med 11-4, semifinale mod Pia Hansen, Helsingør og Lasse Kessler, Tølløse, spændende og velspillet kamp som vi lige fik trukket hjem 3-2, hermed finaleklar! Her havde Der Alte (Roald) lagt taktikken og den blev fulgt til punkt og prikke mod Preben og Jette som vi havde tabt til i puljen, godt spil og finalesejr 3-1 i den mest prestigefyldte række til Pia og Brian, som aldrig havde spillet mix sammen før denne weekend!

Brian Ganzhorn

Spillende rapporter, Skensved Bordtennisafdeling

Brian Ganzhorn/Pia Toelhøj, Skensved/Hillerød efter finalesejren i mixdouble 40+/50+