Badminton

Velkommen til Badminton Afdelingen, sæson 2018/2019.

Skensved badminton er en lille hyggelig forening der spiller i Skensved Hallen. Vi har baneudlejning, senior fællestræning og ungdomstræning. Vi har medlemmer fra 7 år og til langt over 65 år. Vi er ca. 50 seniorer og 25 ungdomsspillere, og vi har træningstider i hallen onsdag og torsdag.

I seniorafdelingen afholder vi juleafslutning, hvor vi spiller lidt sjov badminton i hallen og derefter hygger i cafeteriaet med en let anretning. Vi afholder også klubmesterskab sidst på sæsonen efterfulgt af afslutningsfest om aftenen, hvor de fleste priser bliver uddelt, og hvor vi har stort lotteri.

Baneudlejning:

Onsdag kl. 19–20 har vi 6 baner, start 22. august 2018.

Fællestræning, torsdage: 

Er for alle, uanset om du har nogen at spille med eller ej. Vi mødes kl. 19, og så ser vi hvem der er kommet og deler kampe derefter. Når der er spillet et stykke tid, byttes holdene. Vi har åbnet fællestræningen, så ”baneudlejningsspillere” kan deltage heri uden merpris, dvs. at hvis du een gang har betalt kontingent, så må du også deltage i ”fællestræningen”. Start 23. august 2018.

Igen i denne sæson har bordtennisafdelingen ønsket at spille i hallen, så derfor deler vi hallen fra kl. 19.00 til 21.00, dvs. vi kun har 3 baner til rådighed.

Ungdomstræning:
 7–17 år, torsdag kl. 17.30–18.55  (der er mulighed for at starte kl. 17.00, hvis der kommer mange ungdomsspillere). Start 6. september 2018.

Træner er Kira. Igen i denne sæson starter alle årgange kl. 17.30, og der kan trænes til kl. 18.55. Der vil  indgå slagtræning, spilforståelse, regelforståelse osv. De unge vil også modtage tilbud om stævner, som klubben betaler.

- Læs mere om priser i menuen øverst til venstre under “kontingent” og læs sidste nyt fra afdelingerne i “Nyheder”.

Hilsen
Badminton Afdelingen