Badminton

Velkommen til Badminton Afdelingen, sæson 2016/2017.

Skensved badminton er en lille hyggelig forening der spiller i Skensved Hallen. Vi har baneudlejning, senior fællestræning og ungdomstræning. Vi har medlemmer fra 7 år og til langt over 60 år. Vi er ca. 50 seniorer og 30 ungdomsspillere, og vi har træningstider i hallen onsdag og torsdag.

I seniorafdelingen afholder vi juleafslutning, hvor vi spiller lidt sjov badminton i hallen og derefter hygger i cafeteriaet med en let anretning. Vi afholder også klubmesterskab sidst på sæsonen efterfulgt af afslutningsfest om aftenen, hvor de fleste priser bliver uddelt og hvor vi har stort lotteri.

Baneudlejning:
Onsdag kl. 19–20 har vi 6 baner.

Fællestræning:

Er for alle, uanset om du har nogen at spille med eller ej. Vi mødes kl. 19, og så ser vi hvem der er kommet og deler kampe derefter. Når der er spillet et stykke tid, byttes holdene. Som nyt tiltag har vi åbnet fællestræningen for alle ”baneudlejningsspillere” uden merpris, dvs. at hvis du een gang har betalt kontingent, så må du også deltage i ”fællestræningen”.

Igen i denne sæson har bordtennisafdelingen ønsket at spille i hallen, så derfor deler vi hallen fra kl. 19.00 til 22.00, dvs. vi kun har 3 baner til rådighed.

Ungdomstræning:
7–18 år, torsdag kl. 17.30–19.00  ( der er mulighed får at starte kl. 17.00, hvis der komme mange ungdoms spiller).

Vi forsætter denne sæson med vores to dygtige træner, Conni og Paul. I foregående sæson miksede de årgangene efter styrke, og det forsætter de med. Hvis de unge kan klare det, vil der være mulighed for 1½ times træning. Der vil  indgå slagtræning, spilforståelse, regelforståelse osv. De unge vil også modtage tilbud om stævner, som klubben betaler.

- Læs mere om priser i menuen øverst til venstre – og læs sidste nyt fra afdelingerne i “Nyheder”.

Hilsen
Badminton Afdelingen