Badminton

Velkommen til Badminton Afdelingen, sæson 2016/2017.

Skensved badminton er en lille hyggelig forening der spiller i Skensved Hallen. Vi har baneudlejning, senior fællestræning og ungdomstræning. Vi har medlemmer fra 7 år og til langt over 65 år. Vi er ca. 50 seniorer og 30 ungdomsspillere, og vi har træningstider i hallen onsdag og torsdag.

I seniorafdelingen afholder vi juleafslutning, hvor vi spiller lidt sjov badminton i hallen og derefter hygger i cafeteriaet med en let anretning. Vi afholder også klubmesterskab sidst på sæsonen efterfulgt af afslutningsfest om aftenen, hvor de fleste priser bliver uddelt og hvor vi har stort lotteri.

Vigtige dato’er i 2016/2017 kommer her: Juleafslutning, både ungdom og senior afholdes, torsdag d. 15. december 2016. Klubmesterskab ungdom afholdes, søndag d. 19. marts 2017 og Klubmesterskab og afslutningsfest for senior bliver lørdag d. 22. april 2017. Mere info kommer op på opslagstavlen i hallen, når de forskellige arrangementer nærmer sig.

Baneudlejning:
Onsdag kl. 19–20 har vi 6 baner.

Fællestræning:

Er for alle, uanset om du har nogen at spille med eller ej. Vi mødes kl. 19, og så ser vi hvem der er kommet og deler kampe derefter. Når der er spillet et stykke tid, byttes holdene. Som nyt tiltag har vi åbnet fællestræningen for alle ”baneudlejningsspillere” uden merpris, dvs. at hvis du een gang har betalt kontingent, så må du også deltage i ”fællestræningen”.

Igen i denne sæson har bordtennisafdelingen ønsket at spille i hallen, så derfor deler vi hallen fra kl. 19.00 til 21.00, dvs. vi kun har 3 baner til rådighed.

Ungdomstræning:
7–17 år, torsdag kl. 17.30–19.00  (der er mulighed for at starte kl. 17.00, hvis der komme mange ungdomsspillere).

Vi har i denne sæson fået lavet en aftale med en ny træner, som skal hjælpe Conni. Rasmus hedder han, og han har selv spillet i klubben i sine yngre år. Igen i denne sæson, starter alle årgange kl. 17.30 og der kan trænes til kl. 19.00. Der vil  indgå slagtræning, spilforståelse, regelforståelse osv. De unge vil også modtage tilbud om stævner, som klubben betaler.

- Læs mere om priser i menuen øverst til venstre – og læs sidste nyt fra afdelingerne i “Nyheder”.

Hilsen
Badminton Afdelingen