VM Ekstra

Hock Sun Woon fra Malaysia
På sine mange bordtennnisrejser møder Brian Ganzhorn mange forskellige mennesker og oplever meget. Fra VM i Alicante fortæller Brian:

”Ved VM i Alicante mødte jeg min gode ven Hock Sun Woon fra Malaysia, en ældre herre som jeg mødte ved VM i Stockholm 2012, spillede mod ham, for sjov altså; vi Skensvedspillere stod i træningshallen, da Hock kaldte på mig og ville spille kamp mod mig. Sagde for sjov til de andre, at nu går jeg lige over og slår ham den 90-årige; bliver præsenteret og så siger han: I am 93 years old, meet my daughter, my coach, she is 60 years old, ha-ha… Måtte kæmpe for livet, for at slå ham i tre sæt, godt nok en af de mest giftige spillere jeg nogensinde har mødt, helt vildt fantastisk, at kunne spille så godt i den alder! Og så møder jeg ham igen i Alicante, nu er han 97 år gammel! Talte med ham i lufthavnen på vej hjem og han er klar til VM i Las Vegas 2018 i en alder af 99!! Min dybeste respekt for den gamle malaysiske kriger, kunne godt tænke mig at være i så god form når jeg bliver gammel!”

25. september drog Brian afsted igen; denne gang til Tyrkiet for at deltage i 22nd Int. Veteran Tournament i Kemer, Tyrkiet, 26.-30. september.

Brian Ganzhorn sammen med Hock Sun