Vestegnen Bordtennis Klubs startstævne 2016

Jacob Kofoed, ny spiller i Skensved IF Bordtennis, vinder herre klasse 2 single ved Vestegnens startstævne 2016 søndag den 4. september.

Jacob beretter fra stævnet:
Der var 5 puljer i klasse 2, hvor jeg var 3. seedet. I min pulje mødte jeg 3 spillere, jeg umiddelbart ikke burde få problemer imod. De 2 første kampe blev da også vundet temmelig nemt, og førte 2-0 i sæt og kæmpestort i 3. sæt i den sidste puljekamp mod Mia Dong fra Virum. Mia er en ung og rimeligt talentfuld pigespiller. Jeg smed både 3. og 4. sæt, men fik hevet sejren hjem i et tæt 5. sæt. (11-9).

I kvartfinalen skulle jeg til min store overraskelse møde en spiller fra Malmø!! Jeg tabte hurtigt 1. sæt, men fik på rutinen kørt sejren i hus med 3-1. Efter kampen snakkede jeg med Mia Dong og hendes familie, og de fortalte, at min modstander fra Malmø var Makedonsk landsholdspiller. Niveauet kan ikke være ret højt i Makedonien, hvis det passer.

I semifinalen ventede så en ung spiller fra Københavns BTK. Jeg havde set denne spiller tidligere på dagen, og han havde virkelig nogle flotte slag. Både fra forhånden og fra baghånden. Jeg fik dog ret hurtigt styr på min unge offensive modstander og vandt ret enkelt 3-0.

Finalen stod mod endnu en ung spiller; Kristian Tvermoes fra Roskilde. Kristian havde i sin semifinale slået den 1. seedede spiller ud. Jeg havde tabt mit sidste møde med Kristian i sidste sæson. Kristian havde mega svært ved mine server, og jeg vandt kampen meget overbevisende og nemt med 3-0.

Sejren var i hus og 3 flasker rødvin blev medbragt i bilen hjem.

Jacob Kofoed i Skensveds nye dress sponseret af EnergiElektrikeren, Dagli’Brugsen, Milas Pizza og Grill, MR Planteservice og Bøgeskov Rengøring.