ØBTUs holdturnering 2015/2016

Skensved IF Bordtennisafdeling havde tre hold med i ØBTUs holdturnering 2015/2016: ét hold i Østdanmarksserien, ét hold i serie 1 og ét hold i serie 3.

Både førsteholdet, der spillede i ØBTUs højest rangerede række, Østdanmarksserien og andetholdet i serie 1, var nyoprykkere, og fik det rigtig svært; det blev ikke bedre af, at der i denne sæson var mange skader.

Førsteholdets Christer Bertilsson var således kun med i holdets fem første kampe. Både førsteholdet og andetholdet sluttede som nr. 10 og sidst i deres respektive rækker og begge hold rykker en række ned.  Spillerne på førsteholdet har været: Ronnie Teining,  Anders Jensen, Christer Bertilsson og Brian Ganzhorn, mens spillere fra 2. og 3. holdtruppen skiftevis har været reserver. Spillerne på andetholdet har været: Dennis Oreskov, Jakob Bielefeldt, Jørn Mogensen, Danny Larsen og Jess Riis Jensen med Gunde Jensen og Roald Ganzhorn som faste reserver.

Tredjeholdet, der spillede i serie 3 klarede sig flot og sluttede på en 5.-plads. Spillerne på dette hold har været: Michael Ringner, Thomas Ensbye og Martin Hermansen med Lars Ø. Hansen, Harry Laursen og Ulrik Svendsen som faste reserver.

Top 10: Én Skensvedspiller sluttede i Top 10; det var Michael Ringner i serie 3, Michael blev nr. 4 ud af 49 spillere. På østserieholdet var Ronnie Teining bedste Skensvedspiller med en 14. plads ud af 87. På serie 1 holdet var Jørn Mogensen bedste Skensvedspiller med en 34. plads ud af 87.

Skensveds førstehold havde det svært i Østdanmarksserien, men holdet her fra venstre Ronnie Teining, reserve Danny Larsen, Anders Jensen og Brian Ganzhorn klarede at besejre Brønshøj 4 med 10-4.

 

Michael Ringner nr. 4 på Top 10 i serie 3.

 

Serie 3 reservestaben. Fra venstre Lars Øgård Hansen, Ulrik Svendsen og Harry Laursen.