Loppemarked 2015

For 45. gang holder Skensved Idrætsforening, Rishøj Idrætsforening og Rishøjhallens Venner loppemarked i Rishøjhallen; i år den 20. og 21. juni. Der er i år indsamlet mange effekter (årsindsamlingen). Yderligere effekter indsamles ved den store indsamling den 13. og 14. juni, weekenden før salg; så der bliver rigtig mange effekter at se på/købe for vores gæster.

Årsindsamlingen
Årsindsamlingen til dette års loppemarked blev foretaget af 4 afdelinger (Skensved Bordtennis, Skensved Floorball, Skensved Håndbold og Rishøj Svøm). Givere af loppeeffekter har kunnet ringe på tlf. 21 82 91 14 eller sende mail til piabt@privat.dk, og loppeeffekterne er så efterfølgende blevet afhentet af en af de fire afdelinger og kørt til opbevaring i Laden. Ud over disse indsamlinger, er der i årets løb også fra Loppemarkeder, hvor private har haft lejet en stand, doneret mange ikke solgte effekter, ofte fine og værdifulde. De foregående år har Birthe og Ivan Jacobsen sørget for, at loppeeffekterne i Laden løbende blev ”pakket”. I år har det været årsindsamlernes opgave i forbindelse med indsamling, men man har ikke kunnet ”følge” med, så for at skabe plads til ”de nye” effekter, har det været nødvendigt at afsætte ekstra tid til ”pakning”.

Medlemmer fra Skensved Floorball efter en gang ”pakning” i Laden søndag den 19. april.

 

Mange Loppe-effekter
Bedømt ud fra den løbende indsamling (årsindsamlingen) vil udbuddet den 20. og 21. juni være mangfoldig og spændende. Der er bl.a. møbler, sko, støvler, ski, smykker, kondicykler, antikke ting, køkkenudstyr, malerier, fjernsyn, hjemmeorgler, legetøj og meget, meget mere.

Billeder af nogle af effekterne kan ses her

Boder
Salg af de indsamlede loppeeffekter sker i år fra 14 boder. Derudover er der en Tombola-bod samt en bod for borgerforeningen Lille Skensved, Højelse og omegn.

Oversigt, boder 2015

Bod nr. Emne/funktion Bodleder
1 Legetøj Marianne Bjurner
2 Indgang Ingelise Roholte
3 Massive møbler, skabe Søren Petersen
4 Radio & TV Erik Sepstrup
5 Udendørs Marc Iversen
6 Polstrede møbler Søren Petersen
7 Nips 1 Vakant
8 Nips 2 Anna- Marie Nielsen
9 Bøger Poul Hansen
10 Malerier Søren Petersen
11 Tasker, sko  Vakant
12 Tøj Jytte Jelstrup
13 Tøj, broderier, gardiner Betina Krogh
14 El Per Mortensen
15 Tombola Pia Thøgersen
Ekstra Borgerforeningen Lille Skensved, Højelse og omegn Maria Pejtersen

 

Tombola.  I Tombolaen er det muligt at vinde flotte sponserede gevinster.  Sponsering foreligger allerede nu fra: Dagli´Brugsen, Lille Skensved; Milas Pizza Bar, Lille Skensved; GuldBageren, Lille Skensved; Højelse Vinkælder; Lille Skensved Fodklinik; No 18 Hair Trend, Lille Skensved og de friske malere, Lyngvej 56.

Borgerforeningen. Efter en veloverstået skolekamp blev ”Borgerforeningen Lille Skensved, Højelse og Omegn” etableret, en forening som har til formål at bevare og styrke vores lokale samfund , bl.a. ved samarbejde med lokale foreninger, herunder også Rishøjhallens Loppemarked, hvis hovedformål er at styrke idrætten i Skensved IF og Rishøj IF.

Loppeudvalget
Loppeudvalgets funktion er koordinering af opgaver og at iværksætte nye tiltag. Udvalget har til Loppemarkedet 2015 bestået af:
Pia Thøgersen Rishøj IF, Lone Jespersen Skensved, Gunde Jensen Skensved IF og Lars Heesche- Andersen Rishøjhallens Venner.

Loppeudvalget for Loppemarked 2015. Fra venstre Lars Heesche- Andersen, Lone Jespersen, Pia Thøgersen og Gunde Jensen.

 

Loppemarked 2016
Årssamlingen.  Afdelinger til årsindsamlingen udvides med yderligere to afdelinger: Rishøj Håndbold og Skensved Fitness. Rishøjhallens Loppemarked medvirker til september ved Skensved Byfest, hvor Stadeholdere, efter afsluttet by-loppesalg, kan aflevere gode ikke solgte loppeeffekter til en ”Rishøjhallens Loppemarked-bod”.

Gode effekter, der ikke sælges ved Rishøjhøjhallens Loppemarkedet 2015, tages fra og opbevares til Loppemarkedet 2016.

Interesserede, der har lyst til at være en del af ”Loppemarked 2015” (som indsamler, bodleder, bodhjælper eller andet) kan kontakte Pia Thøgersen på tlf. 21 46 26 36 eller e-mail:piabt@privat.dk.

Hilsen
Loppeudvalget for Skensved IF, Rishøj IF og Rishøjhallens Venner