God Skensved indsats ved Bordtennis EM

Brian Ganzhorn Skensved IF og Michael Richmond Amager Bordtennisklub sluttede bland de 16 bedste i veteran 40 double ved veteran Europamesterskaberne i Bordtennis.

Brian Ganzhorn, fra Skensved IF bordtennisafdeling klarede sig fint ved Europamesterskaberne i bordtennis for veteraner, der blev afviklet i Tampere, Finland fra mandag den 29. juni til lørdag den 4. juli, 2015. Bedst gik det i veteran 40-double, hvor Brian Ganzhorn sammen med Michael Richmond, Amager Bordtennisklub, opnåede en slutplacering blandt de 16 bedste i Europa. I veteran 40-singleturneringen kvalificerede Brian Ganzhorn sig til hovedturneringen.

Doubleturneringen
Tæt opgør i indledende pulje. De fire doublepar i den indledende pulje var fra Finland, Tyskland, Rusland og Danmark. Nr. 1 og 2 ville være kvalificeret til hovedturneringen og kampen om europamesterskabet. Det russiske par Leonid Ivanov/Sergel Savelev vandt alle deres tre kampe med 3-0 og var dermed kvalificeret til hovedturneringen. Brian Ganzhorn/Michael Richmond tabte til Jussi Rahikainen/Nick Schiewek, Finland med 1-3, men vandt over Volkmar Raudszus/Thorsten Winter, Tyskland med 3-0. Da Raudszus/Winter, Tyskland derefter besejrede det finske par, viste fintællingen at Ganzhorn/Richmond, Danmark havde kvalificeret sig til hovedturneringen som nr. 2 på en bedre sætscore end det tyske og finske par.

Første kamp i hovedturneringen var mod Matts Källberg/Per-Anders Källberg, Sverige; det svenske par blev besejret med 3-0. Anden kamp var mod Richard Skacelik/Milan Weber, Tjekkiet; denne kamp blev en sand gyser vundet af Ganzhorn/Richmond, Danmark med 3-2 i sæt(cifre: 10/12, 11/9, 10/12, 11/9, 13/11), og Ganzhorn/Richmond var hermed blandt de 16 bedste. Yderligere avancement blev det ikke til; den efterfølgende kamp blev tabt til Sebastien Douaran/Marc Le Penven, Frankrig med sætcifrene 1-3.

Singleturneringen
Brian Ganzhorn kvalificerede sig til hovedturneringen i single i 40 års-rækken ved i indledende pulje at blive nr. 2 efter sejr over Y. Feusier, Svejts på 3-0 i sæt, men nederlag på 2-3 i kampen mod G. Daeumler. Tyskland. I hovedturneringens første runde blev Brian sendt ud af single-turneringen, da det blev til nederlag på 2-3 i kampen mod Mario Bolz, Tyskland.

Til venstre i billedet: Michael Richmond, til højre: Brian Ganzhorn ved Europamesterskaberne i bordtennis for veteraner, Tampere, Finland, 2015