Bordtennisafdelingen ved Danmark Dejligst i Skensved

Danmark Dejligst er et arrangement, som Rasmus Nøhr startede i 2012. Et sommerfest-arrangement, hvor kendte musiknavne og lokale sørger for den musikalske underholdning og lokale foreninger sørger for andre indslag. Fredag den 24. juni afholdtes Danmark Dejligst for første gang i Lille Skensved. Bordtennisafdelingens bidrag til arrangementet var dels en bordtennisopvisning/ -turnering og dels betjening af en øl-, vin- og vand-bod.

Bordtennis arrangementet.
Ved bordtennisafdelingens stand kunne gæsterne ved Danmark Dejligst møde den nybagte verdensmester i veteran single 70+ Niels Ramberg fra Virum-Sorgenfri Bordtennisklub. Niels Ramberg vandt VM-titlen i maj ved VM i Alicante, Spanien. Der blev afholdt en mindre konkurrence, hvor gæster fik mulighed for at spille et sæt mod Niels Ramberg. De gæster, der fik flest point, blev belønnet med en præmie. Efterfølgende blev der spillet en opvisningskamp mellem Niels Ramberg og Skensveds Brian Ganzhorn; en kamp, som overraskende/sensationelt blev vundet af Brian Ganzhorn med 11/9 i 5./ afgørende sæt.

Flere unge prøvede at spille mod den i Alicante, Spanien, nykårede verdensmester i single 70+, Niels Ramberg.

 

Brian Ganzhorn uddeler præmier til de spillere, der har fået flest point mod verdensmesteren.

 

Præmieoverrækkelse for opvisningskampen; fra venstre Brian Ganzhorn (nr. 1), Gunde Jensen og Niels Ramberg (nr. 2). Vinpræmierne var sponseret af Dagli’Brugsen, Lille Skensved.

 

SIF-formand Erling Larsen kom forbi; ses her sammen med Niels Ramberg, Brian Ganzhorn og Erling Nielsen*.* Erling Nielsen (Slagelse Bordtennisklub) med armen i gips deltog også ved VM i Alicante. Erling Nielsen dannede doublepar med Niels Ramberg, men var så uheldig at falde og brække armen i kvartfinalen; det danske doublepar måtte derfor trække sig fra turneringen og gik dermed glip af VM-titlen i double.

 

Bordtennisafdelingen på plads i en af øl-, vin- og vand-boderne. De nye turneringstrøjer med Dagli’Brugsen, MR Planteservice, Energi Elektrikeren, Bøgeskov Rengøring og Milas Pizza Grillbar som sponsorer var taget i brug.

 

Mange fadøl blev langet over disken, her af Jørn Mogensen.