40 års jubilæum

Torsdag den 23. oktober 2014 fyldte Skensved IF Bordtennisafdeling 40 år. Dette blev fejret med en reception i Skensvedhallen lørdag den 25. oktober. Bordtennisafdelingen er i dag en ud af syv afdelinger i Skensved IF.

I de 40 år har der været seks formænd, større arrangementer er afviklet, holdmesterskaber er vundet, og klubbens førstehold, der indledte turneringskarrieren i serie 4, er her i jubilæumssæsonen, avanceret til østdanmarksserien.

På veteransiden er klubben avanceret til divisionsniveau og spiller i dag i Veteran 40 1. division øst og i Veteran 60 Elitedivisionen.

Mange individuelle titler er vundet, heraf flere amtsmesterskaber, østdanske mesterskaber, tre Danmarksmesterskaber samt en VM-titel i Veteran 40 double consolation. Med 8 deltagere ved Veteran-VM i Stockholm 2012 udgjorde Skensved IF Bordtennisafdeling Danmarks største trup.

Et medlemstal på 10-60 spillere har været grundlaget for afdelingens aktiviteter. Højelse skoles gymnastiksal og aula har været Bordtennisafdelingens ”hjem” i 39 år, men i jubilæumssæsonen har afdelingen fået tid i den nye Skensvedhal og spillet sine hjemmekampe dér.

Billeder fra jubilæumsreceptionen:

Nogle af bordtennnisafdelingens medlemmer. Fra venstre Jørn Mogensen, Brian Ganzhorn, Lars Øgaard Hansen, Ronnie Teining, Dennis Oreskov, Anders Jensen, Harry Laursen, Roald Ganzhorn og Gunde Jensen.

 

Jane Funck og Berit Roholte fra SIF håndboldafdeling og kasserer Jens Jørn Kristoffersen fra SIF bordtennisafdeling ser på billedmateriale fra Bordtennisafdelingens 40 år.

 

SIFs formand Erling Larsen og redaktør for Kvartetten Helle Frydendall.

 

Bordtennisafdelingens klubmester anno 1974 Ulrik Svendsen og Elsebeth Svendsen. Ulrik har efter flere års pause genoptaget bordtennistræningen i Skensved.

 

Tidligere medlem af Bordtennisafdelingen Morten Faxø Egeskov.

 

Tidligere sekretær i SIFs hovedbestyrelse Preben Alsly gratulerer. Til venstre tidligere medlem af bordtennisafdelingen Jette Christensen.

 

Medlem af ØBTUs bestyrelse Niels Peter Stilling, Allerød overbringer lykønskning fra ØBTU (Øst dansk BordTennisUnion).

 

Centerleder Ole Sig overbringer lykønskning fra Rishøj Idrætscenter og drøfter her lysmåling og lysproblemer i hallen med bordtennisafdelingens materialeansvarlige Jørn Mogensen.

 

Bordtennisafdelingens Dennis Oreskov og Jørn Mogensen demonstrerer minibordtennis.

 

Et af de nyindkøbte borde sponseret af Rishøjhallens Venner og Nordea Fonden var sat op i dagens anledning. Oskar, Cecilie og Caroline fulgte bordtennisafdelingens opfordring til at prøve bordtennisspillet; her med en gang ”rundt om bordet”.